Lad vores gulvlægger lægge et nyt og lækkert gulv hos dig

Trænger gulvet til en overhaling, og drømmer du om nyt gulv i din bolig eller på dit kontor? Så lad os fra MKO Ejendomsrenovering hjælpe dig. Vi benytter os i høj grad af Dinesen-gulve, og vi er certificerede Dinesen-gulvlæggere.

I vores firma har vi stor ekspertise indenfor gulvlægning, og vi hjælper både private og erhverv, når der skal lægges nyt gulv. Vores kunder kommer primært fra Gentofte, Nærum, Holte, Hellerup og omegn, men vores gulvlægger kører gerne ud i hele København, hvis hjælpen ønskes her.

En gulvlægger med brede kompetencer

Gulvet i din bolig er en af de allervigtigste dele, da det fungerer som grundlaget for alt det, du stiller på det. Når der skal lægges gulv, skal det derfor gøres med omhu og sans for detaljerne – og det er præcis dét, du får, når du vælger at sætte en gulvlægger fra vores firma på opgaven.

Vi har brede kompetencer indenfor alt tømrerarbejde, og vi har vores egne snedkere ansat. Det er blandt andet en af grundene til, at du kan forvente et lækkert, nyt og solidt gulv, når vores gulvmand har været forbi hos dig.

Når der skal lægges gulv, kan det desuden være vigtigt at tænke akustik, lyddæmpning og brændsikkerhed ind. Vi stiller gerne vores ekspertise til rådighed for dig, hvis du ønsker råd og vejledning i den forbindelse.​

Hvad koster en gulvlægger?

Et besøg af vores gulvlægger kan variere meget i pris. Det kommer blandt andet an på, hvilket gulv du skal have lagt samt hvor meget gulv, du skal have lagt, og så afhænger det også af, om der ønskes flydende gulve, massive plankegulve i hele længder, sildebensparket med frisekant eller noget helt fjerde.

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores priser. Vi hører gerne om din opgave eller kommer ud for at besigtige den, hvorefter vi kan give dig et godt og uforpligtende tilbud med en god pris. Uanset om det omhandler en stor totalrenovering eller en hurtig udskiftning af vinder, står vi klar med et personlig tilbud.

Få mere information – kontakt os

Ønsker du mere information om, hvordan vores gulvlægger kan hjælpe dig, eller kunne du tænke dig at lave en aftale med os allerede i dag? Så ring til os på telefon 26 80 45 94, eller send en e-mail til mko.martin@gmail.com.

Vi står klar til at hjælpe dig i Holte, Gentofte, Nærum eller København med at opfylde dine drømme om et flot nyt gulv. Vi er certificerede Dinesen-gulvlæggere, og vi kan derfor garantere, at dine nye gulve lever op til en høj kvalitet.​

Vores samarbejdspartnere

Skriv til os og få et uforpligtende tilbud

Hvis du har spørgsmål til vores ydelser eller ønsker at indhente et uforpligtende tilbud, så kontakt os i dag!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

MKO EJENDOMSRENOVERING ApS

Svalegabet 13
​2850 Nærum


CVR: 35387552 

Kontakt os

☎ Tlf.: 26 80 45 94

✉ E-mail: mko.martin@gmail.com 

Følg os