Renovering af hus: Trænger din bolig til en kærlig hånd?

Har du købt et ældre hus, der skal istandsættes, eller trænger din lejlighed til en opgradering? Hos MKO Ejendomsrenovering kan vi uden tvivl hjælpe med at give din bolig en kærlig hånd.

Vores firma er beliggende i Nærum, men til daglig er vi ude hos rigtig mange forskellige kunder – både private og erhverv. Vores kunder kommer hovedsageligt fra Holte, Gentofte, Hellerup og omegn, men vi renoverer også mange lejligheder og huse i København.

Du kan her på siden få et overblik over de samarbejdspartnere, vi har. Vi samarbejder udelukkende med leverandører, der leverer den højeste kvalitet, og vi kan blandt andet fremhæve, at vi benytter os af Dinesen-gulve, hvor vi er certificerede Dinesen-gulvlæggere.​

Ved en totalrenovering af hus kan vi stå for hele entreprisen

Det enormt vigtigt, at du ved en husrenovering eller ombygning får fat i de helt rette folk - og dem finder du lige her. Hos MKO Ejendomsrenovering har vi mandskabet, redskaberne og kompetencerne til at varetage hele totalentrepriser – og det gælder naturligvis også for din bolig.

Der findes ikke den renovering eller ombygning, vi ikke kan hjælpe med. Vi kan for eksempel være behjælpelige ved:

Hvad koster renovering af hus?

Vores priser på en renovering af hus afhænger altid af, hvor stor en renovering der er tale om. Følgende faktorer spiller en helt central rolle, når vi skal udarbejde et tilbud til dig:

  • Hvor ligger huset?
  • Er det hele huset, der skal renoveres, eller er det udvalgte rum?
  • Hvilke materialer ønsker du, der skal benyttes?
  • Hvor stort er huset eller de givne rum, der skal renoveres?

Vi bestræber os altid på at tilbyde de bedste og billigste priser til alle vores kunder. Hvis du kunne tænke dig en præcis pris på netop din renovering af hus, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig – vi er bare nødt til at have lidt information omkring din opgave i første omgang.

Ønsker du vores hjælp? Kontakt os

Har du spørgsmål omkring renovering af hus eller lejlighed, eller ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, så kontakt os med det samme. Vi står klar til at hjælpe dig med din renovering af hus eller lejlighed i Holte, Nærum, Gentofte eller København, og vi står gerne for hele entreprisen, hvis du ønsker det.

Fang os i dag på telefon 26 80 45 94, eller send en e-mail afsted til mko.martin@gmail.com.​

Vores samarbejdspartnere

Skriv til os og få et uforpligtende tilbud

Hvis du har spørgsmål til vores ydelser eller ønsker at indhente et uforpligtende tilbud, så kontakt os i dag!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

MKO EJENDOMSRENOVERING ApS

Svalegabet 13
​2850 Nærum


CVR: 35387552 

Kontakt os

☎ Tlf.: 26 80 45 94

✉ E-mail: mko.martin@gmail.com 

Følg os