Totalentreprise – alt i byggeri og renovering

Skal du have udført et byggeri eller en renovering i en totalentreprise? Hos MKO Ejendomsrenovering står vi for både små og store entrepriser, og det kan være alt fra en ombygning af et badeværelse i en lejlighed til en totalrenovering af et hus.

Vi arbejder for både private og erhverv i blandt andet Nærum, Hellerup, Gentofte og Holte samt andre steder i København. Skal vi også hjælpe dig?

Hvad er en totalentreprise?

Ved en totalentreprise varetager vi blandt andet kontakten og koordineringen af de forskellige håndværkere. Samtidig får du ét samlet tilbud og én samlet regning på hele projektet. Det er derfor en fordelagtig løsning, da der kommer en totalentreprenør på din opgave, hvormed du selv slipper for en masse koordineringsarbejde og kontakt med diverse håndværkere hele tiden.

Vi bygger og renoverer, som var det til os selv

Vi udfører alle former for bygge- og renoveringsopgaver, og vi er gerne med hele vejen fra idéfasen, hvor vi sparrer som arkitekt. Vi har vores egne tømrere og snedkere ansat, og så har vi en række gode samarbejdspartnere, som gør os i stand til at kunne varetage enhver totalentreprise.

Vi kan for eksempel tilbyde:​

I vores firma vægter vi den gode kvalitet rigtig højt, og derfor bygger og renoverer vi altid, som var det til os selv. Du kan derfor være sikker på et flot og holdbart resultat i god kvalitet, når du sætter os på en opgave.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi tilbyder, eller har du spørgsmål angående priser eller andet? Så er du velkommen til at kontakte os.

Vi varetager hellere end gerne din totalentreprise i Nærum, Gentofte, Holte eller København, og vi sørger for, at dine ønsker og drømme bliver til virkelighed.

Er du interesseret i et tilbud, så kommer vi desuden gerne ud til en besigtigelse, hvorefter vi kan udarbejde en god pris til dig. Ring i dag på telefon 26 80 45 94 eller send en e-mail til mko.martin@gmail.com for at aftale nærmere.​

Vores samarbejdspartnere

Skriv til os og få et uforpligtende tilbud

Hvis du har spørgsmål til vores ydelser eller ønsker at indhente et uforpligtende tilbud, så kontakt os i dag!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

MKO EJENDOMSRENOVERING ApS

Svalegabet 13
​2850 Nærum


CVR: 35387552 

Kontakt os

☎ Tlf.: 26 80 45 94

✉ E-mail: mko.martin@gmail.com 

Følg os